Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Terassit

Viileimmät tai kuumimmat terassit toiveesi mukaan Salosta

Rakennuspalvelu M. Oksanen toteuttaa terassit toiveen mukaan Salossa ja lähikunnissa. Terassi on mitä loistavin sijoitus hyvään mieleen, mutta on myös hyvä veto mahdollisessa myyntitilanteessa. Toteutamme perinteiset ja vähän luovemmatkin terassiratkaisut kaupunkiin, maalle ja merimaisemiin.

Miten tilaat upean terassin?
Laita viestiä oheisella lomakkeella tai soita suoraan numeroon: 040 545 8240

Valoa vai varjoa terassille?

Rakennuspalvelu M. Oksaselta saat hyvät ratkaisut pihaan ja piharakentamiseen. Teemme laadukkaat terassit ja muut piharakennukset aina tarpeidesi mukaan, maastoa ja ympäröiviä rakennustyylejä kunnioittaen. Nauti valoisasta valokatoksesta tai varjoisammasta katetummasta versiosta. Toteutamme unelmiesi terassin, jolla voit nauttia vapaa ajastasi ja viihtyä perheesi ja ystäviesi kanssa. Terassi jatkaa mukavasti sisätilaa ulospäin ja saattaa parhaimmillaan muodostua toiseksi olohuoneeksi. Katettuna se laajentaa kesäkautta ja luo muuttuvia mahdollisuuksia hyödyntää lisätilaa.

Kyllä, haluan terassin!

Rakennuspalvelu M. Oksasenen toteuttaa toiveesi jo tälle kesälle, kun hyvissä ajoin aloitellaan. Näppärä ja nopea toteutus, laadukkuudesta tinkimättä, on se mitä saat tilatessasi toteutuksen meiltä. Rakennamme terassit Salossa ja lähikunnissa. Katso tarkemmat yhteystiedot »

Terassit