Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Julkisivuremontti

Julkisivusaneeraus kannattaa – toteutukset Saloon ja lähikuntiin

Julkisivuremontilla saadaan ihmeitä aikaan! Rakennuspalvelu M. Oksanen toteuttaa julkisivuremontteja ammattitaidolla. Julkisivuremontilla luot huolitellun ja viihtyisän ilmeen ja suojaat kiinteistöäsi ajan hampaalta. Toteutamme puujulkisivuremontteja kohteeseen kuin kohteeseen Salossa ja lähikunnissa, kuten Somerolla, Paimiossa, Kaarinassa, Turussa, Raaseporissa, Hangossa, Inkoossa ja Lohjalla.

Miten tilaat julkisivuremontin?
Laita viestiä oheisella lomakkeella tai soita suoraan numeroon: 040 545 8240

Julkisivuremontteja seuraaviin kohteisiin:

  • Omakotitaloihin
  • Vapaa-ajan asuntoihin
  • Rivitaloihin
  • Kerrostaloihin
  • Teollisuuskiinteistöihin

Meillä jokainen julkisivuremontti suunnitellaan erittäin tarkkaan. Remontoimme puuverhoillut julkisivut ammattitaidolla. Kauttamme saat kaiken tarvittavan kotimaiseen puuverhoiluun materiaalihankinnoista lähtien, ja halutessasi autamme esimerkiksi taloosi sopivan värisävyn valinnan kanssa.

Puujulkisivutyöt

Puujulkisivutyöt toteutetaan omakotitalokohteisiin kiinteistön tyyliä kunnioittamalla, meillä mm. rintamamiestalot saavat tyylinsä mukaisen verhouksen. Lautaverhoilumme on aina kotimainen, sydänkuusesta rakennettu, perinteinen ja istuu kaikkiin suomalaisiin koteihin! Paneeliverhous on varma valinta ja ammattilaisen suosittelema hengittävä ratkaisu.

Julkisivuremonttien yhteydessä toteutamme

Puuverhoustyöt ja julkisivuremontit laatutyönä

Kerran hyvin tehtyä pintaa on helppo ylläpitää ja huoltaa. Kun esimerkiksi tiivistykset ja maalipinta uusitaan säännöllisin väliajoin, itse julkisivumateriaali kestää huomattavasti pidempään hyväkuntoisena. Ammattitaidolla tehty, ja tyylikkäästi toteutettu julkisivu nostaa kiinteistön arvoa sekä lisää asumisviihtyvyyttä.

Julkisivuremonttisi nojaa hyviin käsiin – ota yhteyttä!

Kun valitset Rakennuspalvelu M. Oksasen ammattimiehet toteuttamaan tyylikkään puuverhouksen tai julkisivuremontin, voit olla varma työn laadusta.

Julkisivuremontti alkaa aina maksuttomasta arvioinnista. Puuverhoustöiden ja julkisivuremontin kustannukset saat meiltä kirjallisena tarjouksena ja hyväksyttyäsi tämän saat vielä kirjallisen sopimuksen.

Takaamme, että kotisi tai vapaa-ajan asuntosi on hyvissä käsissä ja kunnioitamme laadukasta työn jälkeä viimeistä naulaniskua myöten. Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Toteutamme julkisivuremontteja Salossa ja sen lähikunnissa. Katso tarkemmat yhteystietomme »

Näin se etenee:

1. Ilmainen arviointi


2. Kirjallinen tarjous


3. Kirjallinen sopimus


4. Vanhan purku


5. Uusi tilalle


6. Lopputarkastus

Maksuton arviokäynti ja kustannusarvio julkisivuremontti