Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Rakennamme ja remontoimme valmiita unelmia!

Keittiöremontti

Uusi keittiö kerrasta kuntoon ammattilaisen avulla – toimivia toteutuksia Salosta!

Rakennuspalvelu M. Oksanen toteuttaa keittiöremontit kohtuuhintaan. Vahva kokemus keittiöremonteista näkyy viimeisteltynä toteutuksena, sujuvuutena ja edullisuutena. Ammattilaiselta kuulet myös parhaat vinkit keittiön eri toimintojen sijoittamiseen sekä saat tarvittaessa apua erilaisiin materiaalivalintoihin liittyen. Tarjoamme asiakkaille vain parhaita ratkaisuja, emmekä jätä mitään puolitiehen. Näin syntyy laadukas, tarvetta vastaava uusi keittiö.

Miten tilaat keittiöremontin?
Laita viestiä oheisella lomakkeella tai soita suoraan numeroon: 040 545 8240

Kaikki kerralla kuntoon?

Tarvitseeko asuntosi, omakotitalosi tai liiketilasi täydellistä uudistumista? Toteutamme huoneistoremontit ja esimerkiksi kylpyhuoneremontit ammattitaidolla. Uusiessasi kaikki pinnat kerralla kuntoon luot tyyliltään yhtenäisiä tiloja. Usein kerrasta tehty sisätilaremontti tulee myös kustannuksiltaan edullisemmaksi kuin vähitellen kituuttaen huoneesta toiseen edennyt urakka. Jatkuvan remontin keskellä eläminen ei ole myöskään kovin houkuttelevaa, siksi toteutammekin mielellämme useamman tilan remontit kerralla.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Valitse keittiöremonttiisi ammattilainen! Rakennuspalvelu M. Oksanen toteuttaa keittiöremontit edullisesti mm. Salossa, Hangossa, Lohjalla, Paimiossa, Kaarinassa ja Turussa. Voit tiedustella lisää ja pyytää tarjouksen lähettämällä viestiä tai soittamalla suoraan ammattilaiselle.

keittiöremontti